Gradina Eco
Locatia noastra
Suna pentru mai multe informatii
Legume proaspete Brasov
Prima pagina Despre noi Legume proaspete Servicii Eco si Bio Informatii Contact Legume Brasov
 
 
Produsele noastre
 
Rosii Ridichi
Castraveti Morcovi
Vinete Patrunjel
Ceapa Marar
Salata Ardei galben
Rosii cherry Ardei iute
Varza Gogosari
Busuioc    
 
Retele sociale
 
Gradina Eco pe Facebook Gradina Eco pe Twitter Gradina Eco pe Google+
 
Galerie Foto
 
Galerie foto
 
 
Parteneri online
 
TrustCAD
 
Fizioactiv
 
 
 
 
 

Salata de legumeGradina Eco inseamna in primul rand, sanatate. Suntem o echipa tanara de agricultori, care au invatat cum sa fie sanatosi si cel mai important, o echipa de oameni care vor sa invete pe toata lumea, cum sa mancam sanatos. Microferma noastra, cultiva, creste si produce, dar si comercializeaza, legume din diferite sortimente, crescute ecologic, naturale 100%.

Ideologia noastra: Desi multi producatori din ramura noastra de activitati, fac concesii si pe parcurs se pierd de adevarata valoare a cresterii unor legume sanatoase, echipa noastra nu va face niciodata rabat de la ecologie. Prin aceasta ideologie, vrem sa asiguram toti clientii nostrii, indiferent ca sunt persoane fizice, sau bucatari, restaurante, etcetera, ca toate produsele din Gradina Eco, sunt si vor fi proaspete, naturale si cu un gust de neuitat. Si asta nu pentru ca le facem noi ceva special, ci pentru ca asa cresc ele natural!


   
 

Vinete si ArdeiProductie: Gradina Eco produce o gama variata de legume si sorturi, care sunt perfecte pentru consumul de sezon. Asa cum sunt expuse in partea stanga dar si in pagina "Produsele noastre", toate legumele care le gasiti la noi, fac parte din ramura legumelor proaspete de sezon. Incepand cu rosiile gustoase si pana la gogosarii mari si carnosi, toate aceste legume le gasiti in Gradina Eco. Si nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, puteti sa veniti pana la noi, ca sa le vedeti.

Comert: Datorita faptului ca, toate culturile noastre sunt bogate si raspund bine in procesul cresterii, oferim plaja noastra de produse catre publicul larg. Nu trebuie neaparat sa fi bucatar, sau sa ai un restaurant, ca sa mananci sanatos! Atentie insa! Noi nu suntem pietari. Sau speculatori. Nu importam legume crescute artificial. Nu va aducem in fata ochilor falsuri. Si nici nu va oferim alimente fade si fara gust. Produsele noastre, asa cum le veti putea vedea cu ochii vostrii, sunt 100% naturale, crescute natural, in medii ecologice, asa cum le-a lasat mereu mama natura. Iar noi le comercializam, ca atare. Vi le puteti alege singuri daca doriti! Va asteptam.


 
 
Acasa Despre Produse Serviciile Eco Bio Info Contacteaza-ne Galerie foto
Legume Eco