Gradina Eco
Locatia noastra
Suna pentru mai multe informatii
Legume proaspete Brasov
Prima pagina Despre noi Legume proaspete Servicii Eco si Bio Informatii Contact Legume Brasov
 
 
Produsele noastre
 
Rosii Ridichi
Castraveti Morcovi
Vinete Patrunjel
Ceapa Marar
Salata Ardei galben
Rosii cherry Ardei iute
Varza Gogosari
Busuioc    
 
Retele sociale
 
Gradina Eco pe Facebook Gradina Eco pe Twitter Gradina Eco pe Google+
 
Galerie Foto
 
Galerie foto
 
 
Parteneri online
 
TrustCAD
 
Fizioactiv
 
 
 
 
 

Alimente ECOECO : Trebuie spus de la bun inceput ca toate produsele noastre, au certificat, nu contin conservanti sau coloranti si sunt 100% ecologice. Asta inseamna ca atunci cand Gradina Eco cultiva legumele, nu se folosesc ingrasaminte chimice.

• Ce inseamna mancare organica sau produse agricole ecologice? Produsele agricole bio sunt realizate respectand standardele organice/bio/ecologice nationale sau europene. In producerea lor este interzisa utilizarea substantelor chimice artificiale, a fertilizatorilor, pesticidelor, a aditivilor alimentari, a organismelor modificate genetic, a radiatilor cu raze X. Pentru a fi comercializate ca produse ecologice, acestea trebuie certificate.

• Produsele certificate ECO au minim 95% ingrediente naturale, din care minim 50% ingrediente BIO din totalul celor vegetale si minim 5% din totalul ingredientelor.


   
 

Alimente BIOBIO : Produsele bio-organice sunt compuse strict din plante si din ingrediente organice, care nu au fost modificate genetic si carora nu li s-au adaugat alte produse chimice. Aceste produse, fie ca sunt alimente bio, produse cosmetice bio, de Óngrijire bio, de curatenie bio sau suplimente nutritive, reprezinta cea mai noua tendinta in ceea ce priveste modul de a trai sanatos. Insa noi nu producem alimente bio, pentru tendinte.

• Industria agricola bio se supune unei legislatii speciale pentru certificare. Motivul este constientizarea efectelor nocive pe care il au ingrasamintele chimice si insecticidele asupra organismului uman de-a lungul anilor. In Germania, industria bio-organica este foarte dezvoltata, existand lanturi de magazine-supermarket in care se pot procura astfel de produse eficiente pentru sanatate.

• Produsele certificate BIO au minim 95% ingrediente naturale, din care minim 95% ingrediente BIO din totalul celor vegetale si minim 10% din totalul ingredientelor.


 
 
Acasa Despre Produse Serviciile Eco Bio Info Contacteaza-ne Galerie foto
Legume Eco