Gradina Eco
Locatia noastra
Suna pentru mai multe informatii
Legume proaspete Brasov
Prima pagina Despre noi Legume proaspete Servicii Eco si Bio Informatii Contact Legume Brasov
 
 
Produsele noastre
 
Rosii Ridichi
Castraveti Morcovi
Vinete Patrunjel
Ceapa Marar
Salata Ardei galben
Rosii cherry Ardei iute
Varza Gogosari
Busuioc    
 
Retele sociale
 
Gradina Eco pe Facebook Gradina Eco pe Twitter Gradina Eco pe Google+
 
Galerie Foto
 
Galerie foto
 
 
Parteneri online
 
TrustCAD
 
Fizioactiv
 
 
 
 
 

Castraveti EcoComert cu amanuntul: Deservim o plaja mare de clienti si chiar daca pe undeva totul pare pompos, sa stiti ca nu este asa. Comercializam legumele noastre, catre orice persoana interesata sa consume alimente sanatoase. Drept urmare, daca sunteti clienti persoane fizice, tot ce trebuie sa faceti, este sa veniti la Gradina Eco si sa va cumparati legumele pe care le doriti. Fara frica, preturile nu sunt ridicate, ci doar o idee mai mari decat cele din piata. Insa calitatea produsului, depaseste calitatea oricarui produs de import.

Parteneriat restaurante: Pentru clientii nostrii detinatori de restaurante sau bucatari care vor sa aduca gustul la adevarata valoare, venim in sprijinul activitatilor lor, cu absolut orice relatie, referitoare la produsele noastre. Suntem deschisi la discutii referitoare la viitoare culturi, sau la colaborari pe termen lung. Stim cat de important este ca gustul mancarurilor sa fie unul foarte bun, iar legumele noastre, nu ajuta doar bucatarul restaurantului, dar si clientii acestuia. Ca sa mai revina.


   
 

Ceapa EcoTransport si livrari: In situatii speciale, atunci cand clientii nostrii comanda o cantitate mai mare de produse si nu se pot deplasa la Gradina Eco, pentru a le prelua, oferim acestor clienti si servicii de transport si livrare, catre locatia dumnealor. Pentru ca noi ne iubim legumele, dar vrem sa avem si grija de clientii nostrii, totul este cat se poate de transparent si in sprijinul acestora.

Productie: Gradina Eco produce o gama variata de legume si sorturi, care sunt perfecte pentru consumul de sezon. Asa cum sunt expuse in partea stanga dar si in pagina Produsele noastre, toate legumele care le gasiti la noi, fac parte din ramura legumelor proaspete de sezon. Incepand cu rosiile gustoase si pana la gogosarii mari si carnosi, toate aceste legume le gasiti in Gradina Eco. Si nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, puteti sa veniti pana la noi, ca sa le vedeti.


 
 
Acasa Despre Produse Serviciile Eco Bio Info Contacteaza-ne Galerie foto
Legume Eco